Reportage 2022


Miriam Aida

Fredagskvällen den 22 juli värmde Miriam Aida publiken vid Kafé Sjöstugan med svenska folkvisor och låtar av David Bowie och Beyonce  i en alldeles egen tappning  med rytmer från Brasilien, Kuba och Karibien. Med sig hade hon Mats Andersson på gitarr, Ola Bothzen slagverk samt kvällens gästartist Olle Linder.Om du inte kunde komma och lyssna denna ljumma sommarkväll så kan du se och lyssna till ett 20 min sammandrag här nedanför istället.

Reportage 2022

Frida Öhrn 

Fredagen den 17/2 hade Frida Öhrn premiär för sin nya uppsättning med Hanna Eriksson på fiol, Anna Dager på cello och Maja Bringler på  piano. Kafé Sjöstugans trädgård fylldes denna kväll av en stor publik som fick ta del av Fridas och hennes ensembles musikaliska bredd med folkvisor, blues, country och mycket mer.
Missade du denna kväll så kan du ta del av ett urval i filmen här nedan.


Biologiska mångfaldens dag  22 maj

På den Biologiska mångfaldens dag, 22 maj,arrangerade Bergshamra för alla och Naturskyddsföreningen för andra året i rad aktiviteter runt om Brunnsvikens norra strand. Fågelholkstillverkning, blomvandring och grod-och småkrypsletning vid den nyanlagda dammen i södra Bergshamra, m.m.